Zespół Szkół Powiatowych w Baranowie

Konkurs ekologiczny "Zielono mi" edycja VI

16 listopada 2011r w ZSP w Kadzidle młodzież reprezentująca różne kategorie wiekowe wzięła udział w organizowanym już po raz szósty  Konkursie Ekologicznym ”Zielono mi”..

  • Zielono mi (1)

Czytaj więcej: Konkurs ekologiczny "Zielono mi" edycja VI

Harmonogram egzaminu maturalnego w terminie poprawkowym

Pisemny egzamin poprawkowy odbędzie się 21.08.2012r
Język angielski - godz 9:00-11:00, sala nr 28
Matematyka - godz. 9:00-11:50, sala nr 31

Ogłoszenie wyników egzaminów - 13 września 2012 roku

Zakończenie roku klasy IV

Dnia 27 kwietnia pożegnaliśmy uczniów klasy czwartej Technikum kształcącego w zawodzie technik technologii żywności. Uczniowie z klasy trzeciej pożegnali czwartoklasistów. Przemówienie dyrektora Janusza Obrębskiego przywołało wiele wspomnień, tych wesołych, ale też i tych smutnych. Z żalem pożegnaliśmy uczniów, wśród których było wielu reprezentantów naszej szkoły z różnego rodzaju konkursach i zawodach. Najlepsza uczennica Anna Stolarczyk zdobyła średnią ocen 4,84. Otrzymała specjalną nagrodę Starosty Ostrołęckiego.

  • Apel (1)

Uroczystość zakończenia roku klas IV połączona była z apelem z okazji rocznicy uchwalenia konstytucji 3 Maja, którą przygotowała pani Renata Orzoł.

Rozpoczęły się egzaminy maturalne

4 maja 2012 rozpoczęły się egzaminy maturalne. Absolwenci pierwszego dnia zdawali na sali gimnastycznej egzamin z języka polskiego

  • Matura (1)

XXXVII Ogólnopolski Turniej Wiedzy o Mleku i Mleczarstwie

W dniach od 7 do 9 kwietnia 2012 roku uczniowie Technikum Zespołu Szkół Powiatowych w Baranowie wzięli udział w XXXVII Ogólnopolskim Turnieju Wiedzy o Mleku i Mleczarstwie.

  • Turniej (1)

Czytaj więcej: XXXVII Ogólnopolski Turniej Wiedzy o Mleku i Mleczarstwie

Dodatkowe

szkola-04.jpg

Kierunki kształcenia

Technikum:
technik technologii żywności
technik agrobiznesu

Szkoła Branżowa pierwszego stopnia

Szkoły zaoczne:

Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych
Kursy kwalifikacyjne - ROL.04, ROL.05, SPC.03, EKA.05, INF.02

 

więcej informacji